NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu

Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu

Cumhuriyet Mah. Aksaray Cad. Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu Acıgöl Nevşehir
Vizyon
Eğitim öğretimde özgün yöntemlerin kullanılması, kullanılan özgün yöntemler ile öğrenim hızının daha çabuklaşması, sosyal ve kültürel etkinliklerle kasaba halkımızla bütünleşilmesi, öğretim faaliyetlerin; sosyal alanların, gündelik yaşamın içine yayılması, teknolojinin nimetlerinden azami ölçüde yararlanılması, her yönüyle çağa ayak uydurulması, özgün proje çalışmaları ile farklılık yaratılması ve en kaliteli olanın aranmasıdır.
Misyon
Milli Eğitim mevzuatı doğrultusunda okulu her açıdan disipline etmek. Disiplinin, öğretmen-veli ortak anlayışı ile ortaya çıkarılmasını sağlamak. Eğitimde kaliteyi, ekip ruhunun ilhamı ile paralel tutmak. Okul yönetiminde öğretmeni, veliyi ve öğrenciyi müdahil konumuna getirmek ve demokratik ortamlar yaratmak. Eğitim paydaşlarının fikir üretebileceği zeminler oluşturmak. Bu fikirlerin hayata geçirilme aşamasında, her türlü imkanı kullanmak.
Saatler
HAFTA İÇİ: 08.40 - 16.10 HAFTA SONU: Cumartesi: 13.00 - 15.30 Pazar: 09.00 - 12.50
SORUNSUZ
VAR
Yerleşim Yeri
İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN OKULUMUZA İLDEN ULAŞMAK İÇİN YARIM SAATTE BİR HAREKET EDEN ACIGÖL MİNİBÜSLERİ VE ÖĞRETMEN TAŞIMACILIĞI YAPAN SERVİSLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.
1 KM